08-8548313

רקק ועדאס

יש לנו כאן עדשים החומות שבישלנו במשך 10 דקות. מוסיפים מים לכיסוי העדשים עד לכ-5 ס”מ מעליהן. מתבלים במלח, כמון ובהראט ומבשלים כ–3-2 דקות נוספות.

 

מים

מלח

כמון

בהראט

לשים את הקמח, המים והמלח עד לקבלת בצק אחיד.

מרדדים את הבצק דק-דק וחותכים לרצועות דקיקות (כמו אטריות). מפזרים מעל קמח.

3/4 כוס קמח

1/2 כוס מים פושרים

קמצוץ מלח

קמח לקמוח המשטח

מנערים מהאטריות את עודפי הקמח ומניחים בזהירות בסיר העדשים. אם חסרים מים – מוסיפים לפי הצורך (עד כמות של 1 כוס מים). מערבבים בעדינות ומבשלים כ-2-3 דקות

 

 
במחבת נפרדת מטגנים פרוסות שום בשמן אבוקדו,

מוסיפים 3/4 מהן לסיר ומערבבים.

 

1 ראש שום מופרד לשיניים קלופות ופרוסות

שמן אבוקדו לטיגון

מעבירים הכל לתבנית הגשה מרובעת/פיירקס מלבני.

מפזרים מעל את שארית פרוסות השום המטוגנות.

מגישים עם חמוצים, זיתים ויוגורט ליד.

 

חמוצים, זיתים ויוגורט להגשה.

Sorry, comments are closed for this post.

?

מלאו פרטים בטופס המצורף ונציגנו יחזור אליכם בהקדם:




:Fill in the form below and our representative will contact you shortly