08-8548313
חומוס אותנטי

חומוס אותנטי

רכיבים:
כ- 1/4 כפית סודה לשתייה
1/3 כוס טחינה גולמית
מי בישול לפי הצורך
2 שיני שום
1/2 כפית כמון
מלח לפי הטעם
מיץ מלימון בינוני
שמן זית
100 גרם בשר בקר טחון
50 גרם צנוברים
2 כפות פטרוזיליה טרייה
מלח פלפל
מלפפון בחומץ ופלפל שיפקה – יבנה
שמן זית לעיטור
פטרוזיליה טרייה

אופן ההכנה:

מנקים היטב את החומוס, שוטפים ומשרים למשך יממה.
מבשלים את גרגרי החומוס עד לרתיחה ומוסיפים את הסודה לשתייה.
מסננים את גרגרי החומוס ושומרים את מי הבישול.
מכניסים את גרגרי החומוס המבושלים למעבד מזון עם הטחינה הגולמית וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
אם התערבות נראית לכם סמיכה מדי, אפשר להוסיף מעט ממי הבישול, בדיוק למקרה הזה שמרנו אותם.
מוסיפים לתערובת את השום, הכמון והמלח.
סוחטים מיץ לימון ומוסיפים אותו בהדרגה (לפי הטעם).
עכשיו נעביר את החומוס שלנו לקערה, אני עוטף אותו בניילון נצמד ובואו נמשיך בהכנת המנה.
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבשר.
מוסיפים את הצנוברים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל
מניחים חומוס בצלחת הגשה ומעליה מניחים מתערובת הבשר. מעטרים בשמן זית-
קוצצים מעט פטרוזיליה ומגישים.

 

 

 

 

 

 


 

?

מלאו פרטים בטופס המצורף ונציגנו יחזור אליכם בהקדם:




:Fill in the form below and our representative will contact you shortly