08-8548313

מאפה שמרים עם בצל, זיתים ושמן זית

רכיבים:

25 גרם שמרים טריים
1 כף מלח 2כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס זיתי חרוזית בטעם נענע
מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה:

מעבדים ידנית את הקמח והמים כ- 2 דקות עד לקבלת בצק דביק.
מכסים במגבת מטבח ל- 1/2 שעה.
מוסיפים את השמרים ומעבירים למעבד מזון לעיבוד של כ- 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק ואלסטי.
מוסיפים את המלח ושמן הזית ולשים דקה נוספת.
מכסים במגבת מטבח ומתפיחים כ- 1/2 שעה.
מערבבים את שמן הזית, הבצל, הזיתים והמלח בקערה לתערובת אחידה.
מחלקים את הבצק ל- 9 חלקים ומכדררים לכדורים אחידים.
מניחים על שולחן מקומח ומכסים עם מגבת מטבח ל- 15 דקות.
משטחים את הכדורים לעיגולי בצק בעובי של 1/2 ס"מ ובקוטר 10 ס"מ.
מורחים בנדיבות על כל עיגול בצק מתערובת הציפוי.
מתפיחים כחצי שעה.
אופים בתנור שחומם ל- 200 מעלות כ- 12 דקות, עד להשחמה קלה.

 

 

?

מלאו פרטים בטופס המצורף ונציגנו יחזור אליכם בהקדם:




:Fill in the form below and our representative will contact you shortly