08-8548313
מרק שיפקה

מרק שיפקה

אין כמו מרק טוב בחורף. אנחנו הולכים להכין מרק מעניין של אפונה ופלפלי שיפקה. 

רכיבים:

קופסא של פלפלי שיפקה קבוצת יבנה
2 כפות שמן זית
4 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ
1/2 כוס בצל סגול קצוץ
1 גזר חתוך גס
1 שורש סלרי חתוך גס
1 שורש פטרוזיליה חתוך גס
1/2 כוס כוסברה טרייה
4 כוסות אפונה
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
מלח
3 פלפלי שיפקה פרוסים לרצועות דקות
1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות
50 גרם נקניק כתף פרוס לרצועות
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
פורסים וקוצצים כל ירק לפי הגודל הנחוץ למתכון (שום, בצל, וירקות שורש).
מתקן את אופן הקיצוץ לפי הצורך ומסביר על חיתוך נכון
מטגנים את השום והבצל הקצוצים במחבת עם שמן זית עד להזהבה.
מוסיפים למחבת את ירקות השורש (גזר, שורש סלרי, שורש).
קוצצים את הכוסברה.
מוסיפים את הכוסברה הטרייה, האפונה וזרעי הכוסברה הטחונים.
מטגנים את כל המרכיבים במשך 5 דקות.
טוחנים את התערובת בעזרת בלנדר מוט.
מתבלים במלח.
מערבבים בקערה את פרוסות השיפקה, קוביות הפלפל האדום ואת רצועות הנקניק עם 2 כפות שמן זית.
מוזגים את המרק לצלחת הגשה ומקשטים בתערובת התיבול שהכנו.

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

?

מלאו פרטים בטופס המצורף ונציגנו יחזור אליכם בהקדם:




:Fill in the form below and our representative will contact you shortly