08-8548313

סלט זיתים מרוקאי

רכיבים:
300 גרם זיתים מגולענים
4 עגבניות גדולות, קלופות וקצוצות
4 כפות רסק עגבניות
6 שיני שום כתושות
1/4 כוס שמן
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית כורכום
מלח, פלפל
מים
הכנה:
בכדי לרכך את הזיתים,  מבשלים אותם בסיר עד לרתיחה  שופכים את המים ועושים שוב את אותה הפעולה. לאחר מכן מניחים את הזיתים בצד.
באותו סיר –   מחממים את השמן ומטגנים מעט את השום. מוסיפים את הפפריקה, הכורכום, מלח ופלפל ומערבבים קלות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים תוך ערבוב כ-2 דקות. מוסיפים את העגבניות ומערבבים (אם יש צורך מוסיפים מעט מים).
מוסיפים את הזיתים ומבשלים כ-20-30 דקות.

הערות נוספות

למי שרוצה לשדרג את המנה: ניתן להוסיף בצל מטוגן, פיטריות ומעל הכל פטרוזיליה קצוצה טריה
?

מלאו פרטים בטופס המצורף ונציגנו יחזור אליכם בהקדם:




:Fill in the form below and our representative will contact you shortly