08-8548313

פשטידת פסטה, טונה וגבינות

רכיבים:

1 חב' ספגט
מלח גס
2 קופסאות טונה בשמן זית, מסוננות
3 מלפפונים חמוצים בחומץ
1 חבילת גבינת טוב טעם
3 חלמונים
150 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת
2 קישואים, מגוררים דק
1/2 כוס עלי נענע מלח, פלפל שחור גרוס
שמן זית
2 עגבניות קלופות ונקיות מזרעונים

 

אופן ההכנה:

קוצצים מלפפון חמוץ וקוצצים נענע.
מערבבים בקערה את הטונה, המלפפון החמוץ, גבינת הטוב טעם, החלמונים, 2/3 מכמות הפרמז'ן, הקישואים, הנענע, מלח ופלפל. מוסיפים לתערובת האחידה את הספגטי ומערבבים היטב.
משמנים היטב שתי תבניות אינגליש קייק, מרפדים בנייר אפייה – והופכים אותו (כך הוא משומן רק קלות). מעבירים את התערובת
לתבניות המשומנות.
חותכים את העגבניות לפלחים צרים ומסדרים על פני התערובת. מתבלים, בוזקים בשמן זית ומסיימים בגבינת הפרמז'ן.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 30 דקות- או עד שהפשטידה מזהיבה.
מצננים, פורסים ומגישים

 

 

 

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

?

מלאו פרטים בטופס המצורף ונציגנו יחזור אליכם בהקדם:




:Fill in the form below and our representative will contact you shortly