08-8548313

קובה מפתוחה

רכיבים:

1 כוס בורגול דק מושרה במים רותחים רבע שעה
1 בצל
1/2 ק"ג בשר כבש טחון
1 כפית קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט
בהרט מלח, פלפל
שמן חם לטיגון עמוק
1/4 כוס זיתים ירוקים עם נענע
עגבנייה
1 בצל
חופן עירית
2 כפות מיץ לימון 4 כפות שמן זית
2 כפות גרגרי רימונים

אופן ההכנה:

חותכים בצל לקוביות
מסננים את הבורגול מעודפי נוזלים –
מערבבים בקערה יחד עם הבצל והבשר ומתבלים.
מחלקים לכדורים שווים.
יוצרים בכל כדור גומה, בעזרת ידיים רטובות (כדאי להניח קערית מים בצד), כך שמתקבלות קציצות בצורת קעריות קטנות.
מטגנים את "קעריות" הקובה בשמן עמוק כ-3 דקות מכל צידיהן. מעבירים לנייר סופג
מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי, מלבד הרימון, ומתבלים בשמן, מלח ופלפל
ממלאים את "קעריות" הקובה המטוגנות,
מקשטים בגרגרי רימון ומגישים. אפשר עם סלט ירוק ליד.

 

 

?

מלאו פרטים בטופס המצורף ונציגנו יחזור אליכם בהקדם:




:Fill in the form below and our representative will contact you shortly