חיפוש מתקדם
   מוצר השבוע
   מתכונים מקצועיים
מרק שיפקה

 
קופסא של פלפלי שיפקה קבוצת יבנה
פורסים וקוצצים כל ירק לפי הגודל הנחוץ למתכון (שום, בצל, וירקות שורש).
מתקן את אופן הקיצוץ לפי הצורך ומסביר על חיתוך נכון
מטגנים את השום והבצל הקצוצים במחבת עם שמן זית עד להזהבה.
 
 
2 כפות שמן זית
4 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ
1/2 כוס בצל סגול קצוץ
1 גזר חתוך גס
1 שורש סלרי חתוך גס
1 שורש פטרוזיליה חתוך גס
מוסיפים למחבת את ירקות השורש (גזר, שורש סלרי, שורש).
קוצצים את הכוסברה.
מוסיפים את הכוסברה הטרייה, האפונה וזרעי הכוסברה הטחונים.
מטגנים את כל המרכיבים במשך 5 דקות.
 
1/2 כוס כוסברה טרייה
4 כוסות אפונה
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
 
טוחנים את התערובת בעזרת בלנדר מוט.
מתבלים במלח.
מלח
 
מערבבים בקערה את פרוסות השיפקה, קוביות הפלפל האדום ואת רצועות הנקניק עם 2 כפות שמן זית.
 
3 פלפלי שיפקה פרוסים לרצועות דקות
1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות
50 גרם נקניק כתף פרוס לרצועות
2 כפות שמן זית
מוזגים את המרק לצלחת הגשה ומקשטים בתערובת התיבול שהכנו.
 
 
 
 

 



דף הבית   |   אודות   |   מוצרים   |   מתכונים   |   יצוא לחו´´ל   |   רשתות ומפיצים   |   צור קשר   |   English