חיפוש מתקדם
   מוצר השבוע
   מתכונים מקצועיים
חומוס אותנטי

מנקים היטב את החומוס, שוטפים ומשרים למשך יממה.              

מבשלים את גרגרי החומוס עד לרתיחה ומוסיפים את הסודה לשתייה.                                                                             

מסננים את גרגרי החומוס ושומרים את מי הבישול.

 

כ- 1/4 כפית סודה לשתייה

 

מכניסים את גרגרי החומוס המבושלים למעבד מזון עם הטחינה הגולמית וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. 

אם התערבות נראית לכם סמיכה מדי, אפשר להוסיף מעט ממי הבישול, בדיוק למקרה הזה שמרנו אותם.  

 

1/3 כוס טחינה גולמית

מי בישול לפי הצורך

מוסיפים לתערובת את השום, הכמון והמלח.                         

סוחטים מיץ לימון ומוסיפים אותו בהדרגה (לפי הטעם).

עכשיו נעביר את החומוס שלנו לקערה, אני עוטף אותו בניילון נצמד ובואו נמשיך בהכנת המנה.

2 שיני שום

1/2 כפית כמון

מלח לפי הטעם

מיץ מלימון בינוני

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבשר. 

.

שמן זית

100 גרם בשר בקר טחון

מוסיפים את הצנוברים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל

 

50 גרם צנוברים

2 כפות פטרוזיליה טרייה

מלח פלפל

מלפפון בחומץ ופלפל שיפקה – יבנה

מניחים חומוס בצלחת הגשה ומעליה מניחים מתערובת הבשר. מעטרים בשמן זית-

קוצצים מעט פטרוזיליה ומגישים.

 

שמן זית לעיטור

פטרוזיליה טרייה



דף הבית   |   אודות   |   מוצרים   |   מתכונים   |   יצוא לחו´´ל   |   רשתות ומפיצים   |   צור קשר   |   English