חיפוש מתקדם
   מוצר השבוע
   מתכונים מקצועיים
קובה מפתוחה

חותכים בצל לקוביות

מסננים את הבורגול מעודפי נוזלים -

מערבבים בקערה יחד עם הבצל והבשר ומתבלים.

 

1 כוס בורגול דק מושרה במים רותחים רבע שעה

1 בצל

1/2 ק"ג בשר כבש טחון

1 כפית קינמון

1/2 כפית אגוז מוסקט

בהרט מלח, פלפל

מחלקים לכדורים שווים.

יוצרים בכל כדור גומה, בעזרת ידיים רטובות (כדאי להניח קערית מים בצד), כך שמתקבלות קציצות בצורת קעריות קטנות. 

 

מטגנים את "קעריות" הקובה בשמן עמוק כ-3 דקות מכל צידיהן. מעבירים לנייר סופג

שמן חם לטיגון עמוק

מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי, מלבד הרימון, ומתבלים בשמן, מלח ופלפל.

 

1/4 כוס זיתים ירוקים עם נענע

עגבנייה 

1 בצל

חופן עירית

2 כפות מיץ לימון 4 כפות שמן זית

ממלאים את "קעריות" הקובה המטוגנות,

2 כפות גרגרי רימונים

 

מקשטים בגרגרי רימון ומגישים. אפשר עם סלט ירוק ליד.

 

 



דף הבית   |   אודות   |   מוצרים   |   מתכונים   |   יצוא לחו´´ל   |   רשתות ומפיצים   |   צור קשר   |   English