חיפוש מתקדם
   מוצר השבוע
   מתכונים מקצועיים
פשטידת פסטה, טונה וגבינות

קוצצים מלפפון חמוץ וקוצצים נענע.
 

מערבבים בקערה את הטונה, המלפפון החמוץ, גבינת הטוב טעם, החלמונים, 2/3 מכמות הפרמז'ן, הקישואים, הנענע, מלח ופלפל. מוסיפים לתערובת האחידה את הספגטי ומערבבים היטב.

      משמנים היטב שתי תבניות אינגליש קייק, מרפדים בנייר אפייה - והופכים אותו (כך הוא משומן רק קלות). מעבירים את התערובת  
      לתבניות המשומנות.

1 חב' ספגטי

מלח גס

2 קופסאות טונה בשמן זית, מסוננות

3 מלפפונים חמוצים בחומץ

1 חבילת גבינת טוב טעם

3 חלמונים

150 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת

2 קישואים, מגוררים דק

1/2 כוס עלי נענע מלח, פלפל שחור גרוס

חותכים את העגבניות לפלחים צרים ומסדרים על פני התערובת. מתבלים, בוזקים בשמן זית ומסיימים בגבינת הפרמז'ן.

שמן זית

2 עגבניות קלופות ונקיות מזרעונים

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 30 דקות- או עד שהפשטידה מזהיבה.

 

מצננים, פורסים ומגישים

 

 



דף הבית   |   אודות   |   מוצרים   |   מתכונים   |   יצוא לחו´´ל   |   רשתות ומפיצים   |   צור קשר   |   English