חיפוש מתקדם
   מוצר השבוע
   מתכונים מקצועיים
מאפה שמרים עם בצל, זיתים ושמן זית

מעבדים ידנית את הקמח והמים כ- 2 דקות עד לקבלת בצק דביק.

מכסים במגבת מטבח ל- 1/2 שעה.

 

מוסיפים את השמרים ומעבירים למעבד מזון לעיבוד של כ- 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק ואלסטי.

מוסיפים את המלח ושמן הזית ולשים דקה נוספת.

מכסים במגבת מטבח ומתפיחים כ- 1/2 שעה.

 

25 גרם שמרים טריים

1 כף מלח 2כפות שמן זית

מערבבים את שמן הזית, הבצל, הזיתים והמלח בקערה לתערובת אחידה.

 

2 בצלים קצוצים

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס זיתי חרוזית בטעם נענע

מלח ים אטלנטי

מחלקים את הבצק ל- 9 חלקים ומכדררים לכדורים אחידים.

מניחים על שולחן מקומח ומכסים עם מגבת מטבח ל- 15 דקות.

קמח לקימוח המשטח

משטחים את הכדורים לעיגולי בצק בעובי של 1/2 ס"מ ובקוטר 10 ס"מ.

מורחים בנדיבות על כל עיגול בצק מתערובת הציפוי.

מתפיחים כחצי שעה.

 

אופים בתנור שחומם ל- 200 מעלות כ- 12 דקות, עד להשחמה קלה.

 

 



דף הבית   |   אודות   |   מוצרים   |   מתכונים   |   יצוא לחו´´ל   |   רשתות ומפיצים   |   צור קשר   |   English