חיפוש מתקדם
   מוצר השבוע
   מתכונים מקצועיים
סנדוויץ´ ניו - יורקי עם פסטרמה הודו

מניחים את חזה ההודו בכלי ששוליו גבוהים מגובה הבשר. מוסיפים מים קרים במידה שתכסה את הבשר כולו, עד גובה אצבע מעליו.

מוסיפים את המלח ומנערים את הכלי לערבוב, מועכים את שיני השום ומוסיפים למשרה,

 

1/2 פרפר חזה הודו נקבה ללא עור

מים קרים מתמי 4

1 כף מלח גס 2 שיני שום

קוצצים עשבי תיבול וצי'לי ומוסיפים

מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה

1 צרור עלי סלרי

1 צרור קטן עלי כוסברה 1 פלפל צ'ילי חריף

מערבבים את כל חומרי הציפוי. שמן זית, פפריקות פלפל וסילאן

 

שמן זית

פפריקה אדומה

פפריקה מעושנת פלפל שחור גרוס סילאן

מוציאים את הבשר מהמשרה (לא שוטפים) ומרחיקים ממנו את כל חומרי הטעם ועשבי התיבול.

טובלים את הבשר בציפוי כך שיעטוף אותו מכל הצדדים.

בזמן שאנחנו טובלים את הבשר מניחים את הבשר בתבנית שטוחה ומפזרים בעדינות פלפל שחור על כל הנתח (הפלפל נדבק למשרה).

 

 

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות וצולים במשך 20 דקות.

אחרי 20 דקות מכבים את התנור ומשהים את הבשר בתוכו ל-5 דקות נוספות כשהוא סגור.

 

מוציאים את הבשר ומניחים לצינון. פורסים דק-דק

 

 

פורסים את הלחם והירקות

לחם שיפון

פרוסות מלפפון חמוץ

בצל סגול

חרדל חלק

טוחנים במעבד מזון את כל חומרי האיולי מלבד השמן. מזליפים את השמן תוך ערבוב בהדרגה עד לקבלת איולי סמיך.

 

לאיולי:

10 חלמונים

1 כף סוכר

1 כפית מלח גס

1/2 כוס מיץ לימון

1 ליטר שמן זית

מורחים פרוסת לחם באיולי, מסדרים פסטרמה מלפפון חמוץ וירקות ומכסים בפרוסת לחם נוספת. מגישים

 



דף הבית   |   אודות   |   מוצרים   |   מתכונים   |   יצוא לחו´´ל   |   רשתות ומפיצים   |   צור קשר   |   English