חיפוש מתקדם
   מוצר השבוע
   מתכונים מקצועיים
רקק ועדאס

יש לנו כאן עדשים החומות שבישלנו במשך 10 דקות. מוסיפים מים לכיסוי העדשים עד לכ-5 ס"מ מעליהן. מתבלים במלח, כמון ובהראט ומבשלים כ-3-2 דקות נוספות.

 

מים

מלח

כמון

בהראט

לשים את הקמח, המים והמלח עד לקבלת בצק אחיד.

מרדדים את הבצק דק-דק וחותכים לרצועות דקיקות (כמו אטריות). מפזרים מעל קמח.

3/4 כוס קמח

1/2 כוס מים פושרים

קמצוץ מלח

קמח לקמוח המשטח

מנערים מהאטריות את עודפי הקמח ומניחים בזהירות בסיר העדשים. אם חסרים מים - מוסיפים לפי הצורך (עד כמות של 1 כוס מים). מערבבים בעדינות ומבשלים כ-2-3 דקות

 

 

במחבת נפרדת מטגנים פרוסות שום בשמן אבוקדו,

מוסיפים 3/4 מהן לסיר ומערבבים.

 

1 ראש שום מופרד לשיניים קלופות ופרוסות

שמן אבוקדו לטיגון

מעבירים הכל לתבנית הגשה מרובעת/פיירקס מלבני.

מפזרים מעל את שארית פרוסות השום המטוגנות.

מגישים עם חמוצים, זיתים ויוגורט ליד.

 

חמוצים, זיתים ויוגורט להגשה.



דף הבית   |   אודות   |   מוצרים   |   מתכונים   |   יצוא לחו´´ל   |   רשתות ומפיצים   |   צור קשר   |   English